ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ

Η ΑΠΟΨΗ ΑΕ σας προσφέρει υπηρεσίες ανάπτυξης κατασκευής και σχεδιασμού ιστοσελίδων, προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις των επιχειρηματικών σας δραστηριοτήτων για να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει με μεγαλύτερη ευκολία, βάσει των αναγκών και των στόχων σας. Αντιμετωπίζουμε την κατασκευή της ιστοσελίδας σας ως σημαντική παράμετρο για την διαφήμιση, την προώθηση και την ανάπτυξή της εταιρίας σας, στοχεύοντας στην αύξηση του brand name σας και την ενίσχυση των πωλήσεων της επιχείρησής σας.

Αναλαμβάνουμε την ανάπτυξη και σχεδιασμό της επαγγελματική σας ιστοσελίδας που αποτελεί την βιτρίνα της επιχείρησή σας. Λειτουργικότητα, μοναδικότητα και προσβασιμότητα από όλες τις συσκευές.
Τα ηλεκτρονικά καταστήματα αποτελούν σημαντικό εργαλείο που μπορεί να αυξήσει τις πωλήσεις σας. Στην ΑΠΟΨΗ ΑΕ σχεδιάζουμε πρωτότυπα e-shops μετατρέποντας την online αγορά σε μια άνετη και γρήγορη διαδικασία για τον επισκέπτη.
Επιμέλεια κειμένων της ιστοσελίδας σας, παραμετροποίηση κειμένων, εύρεση λέξεων κλειδιά, βελτιστοποίηση διεργασιών για βελτίωση της θέσης σας στις μηχανές αναζήτησης.
Αναλαμβάνουμε την ολοκληρωμένη στρατηγική ψηφιακού marketing της εταιρία σας μέσω συνδυαστικών ενεργειών SEO, e-mail marketing, προώθηση στα κοινωνικά δίκτυα, AdWords, Analytics κ.α. βάσει των δικών σας στόχων.
Αναλαμβάνουμε την βελτίωση της εταιρικής σας ταυτότητας & προώθηση των προϊόντων και υπηρεσιών σας για την εύρεση πελατών στα κοινωνικά δίκτυα (Facebook, LinkedIn, twitter, YouTube, Google+ κ.α.).
Δημιουργούμε στοχευμένες διαφημιστικές καμπάνιες στο Google, στοχεύοντας στην αύξηση της ωφέλειας της επιχείρησης σας, με εγγύηση για την απόδοση της επένδυσης σας.
Προωθούμε την επιχείρηση σας μέσω newsletters προσαρμοσμένων στις ανάγκες και τους στόχους της εταιρίας σας, του κοινού που απευθύνεστε, καθώς και των τελευταίων τεχνικών ψηφιακού marketing.